Analys och översikt

Investeringar, sparande och pension

Se hur ditt kapital växer och få överlägsen koll på diversifiering, avgifter mm.

Kom igång direkt
hero

Kraftfullt och enkelt!
Importera dina innehav med några få knapptryck och du är igång

shape shape

Enkelt

Mata in dina innehav och få direkt en komplett överblick

Läs mer
shape shape

Generellt

Det spelar ingen roll vilka banker/institut du har värdepapper i

Läs mer
shape shape

Ger insikt

Hjälper dig förstå och fokusera på vad som är viktigt vid långsiktigt sparande

Läs mer

Importera eller mata in innehav manuellt

För att snabbt uppdatera dina portföljer så kan du på enkelt sätt importera dina innehav från en mängd olika källor såsom Avanza, Nordnet m.fl. Om det behövs kan du självklart skapa portföljer och lägga till innehav manuellt.

Läs mer
about
shape
shape

Avkastning just nu och sedan start

Se nyckelvärden som totalt investerat kapital, din dagliga avkastning i realtid*, samt absolut avkastning per portfölj och totalt. Både procentuellt och i SEK.
* Endast för börshandlade värdepapper samt Lysa

about

Tiotusentals värdepapper, både globala och svenska

Med ett brett urval från den svenska fondmarknaden inkl. Lysa och AP7, plus tiotusentals svenska och globala värdepapper - we've got you covered! Och med automatisk konvertering till SEK från ett hundratal olika valutor så får du alltid det totala värdet tydligt presenterat.
Självklart stöds även sparkonton i olika valutor - med ränta.

about
shape
shape

Avgifter påverkar din avkastning mer än du tror

När det gäller långsiktigt sparande är avgifter något av det viktigaste att hålla koll på eftersom höga avgifter försämrar ränta-på-ränta-effekten. En hög avgift för en mindre del av en portfölj kan dock vara värt det om det ökar diversifieringen. Inveztor väger samman samtliga avgifter (samt ev. ränta) för dina portföljer för att se till att du inte betalar för mycket.

about

Diversifiering höjer din riskjusterade avkastning

Få koll på din portföljsammansättning och se hur du ligger allokerad mot olika branscher, tillgångsslag och länder/regioner. En väl diversifierad portfölj är vad forskningen rekommenderar och gör det betydligt enklare att känna sig trygg när det stormar på börsen världen över. Möjligheten att även se ett totalt värde inklusive riskfria sparkonton hjälper också till.

about
shape
shape

App vara, eller app inte vara

Inveztor är byggt som en PWA (Progressive Web App) och fungerar därför både på datorn, surfplattan eller mobilen (dina innehav behöver du självklart bara lägga in på ett ställe). Surfa till den och lägg till en ikon på hemskärmen för att få helskärmsläge - precis som en vanlig app.

about

Kom igång
Inveztor är helt gratis att använda

När du har läst igenom informationen på den här sidan, är det bara att skapa en användare och börja lägga in dina innehav!
Skapa användare